Recept voor 2-3 personen
Tijd: 20 min. + 20 min. in de oven
Benodigdheden:
- 400 gram gehakt
- 1-2 paprika’s
- halve ui
- halve teen knoflook
- 6 wraps
- 150 gram roomkaas
- 2 eetlepels melk
- 200 ml crème fraîche
- 100 gram geraspte kaas
- halve tl gemalen komijnzaad
- halve tl paprikapoeder
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Snipper de ui en de knoflook fijn. Snij de paprika’s in kleine blokjes. Bak het gehakt in de pan rul. Zet dit even apart als het gaar is. Bak in dezelfde pan de ui, knoflook en paprika aan
totdat de ui glazig is.
- Voeg het gehakt hier aan toe, samen met de paprikapoeder, gemalen komijnzaad en wat zout en peper. Roer alles goed door, dan is je gehaktvulling klaar.
- Verwarm de oven vast voor op 200 graden. Besmeer elke wrap met een laagje roomkaas (zorg dat je ongeveer een flinke theelepel apart houdt) en verdeel je gehakt over de wraps.
- Rol ze op en leg ze in een ovenschaal.
- Meng nu de crème fraîche met twee eetlepels melk en de apart gehouden roomkaas tot een sausje. Dit verdeel je over de wraps.
- Maak het geheel af met een goede laag geraspte kaas en schuif de wraps een minuut of 20 in de oven, of totdat de kaas mooi bruin gekleurd is. Klaar zijn je wraps met gehakt uit de oven!
Serveer de wraps bijvoorbeeld met een simpele salade met sla, tomaat en komkommer.